06 1 363 1447 info@360termekfoto.hu

Termékfotózás

Egy fotó többet mond minden szónál!

360 fokos termékfotózáson kívül, hagyományos termékfotózást is vállalunk. Természetesen ebben az esetben is az a célunk, hogy az általunk készített fotók élethűen, jó minőségben és ízlésesen mutassák be a termékeket. A kapott termékek lefotózását követően, a képeken kérés szerint elvégezzük a szükséges utómunkálatokat, változtatjuk a háttér színét és vízjellel vagy logóval látjuk el a képeket.

A webáruházakban és weboldalakon nagyon fontos szerepük van a termékfotóknak. Az emberek túlnyomó többsége, így a vásárlók nagy része vizuális típus, sok esetben a képeket a részletes termékleírásnál is előbb nézik meg. A képek megragadják a tekintetet, színessé teszik az oldalt és rengeteget mondanak el egy termékről, amit egy részletes leírás sem képes. A jól sikerült termékfotó eladja a terméket, növeli a konverziós rátát. Törekszünk arra, hogy valósághű képeket készítsünk, amelyen kiemeljük a termék előnyös tulajdonságait.

Ha nem szeretne minden termékéről 360 fotós animációt készíteni, de mégis szeretne egységes galériát, vagy egyszerűen csak hagyományos termékfotókra van szüksége, kérjen tőlünk árajánlatot!

Szolgáltatásaink:

  • Termékfotó készítés
  • Hangulatkép készítés
  • Termék és hangulatfotó készítés csomagban

Azért jó ha van hangulatkép is a termékfotó mellett, mert az térbe helyezi az adott tárgyat, megmutatja az arányait, még ragyogóbban mutatja be a terméket. A hangulatfotó abban is több egy termékfotónál, hogy segít elképzelni a terméket a valós környezetében vagy akár használat közben. Nem pusztán a termék tulajdonságait mutatja meg, hanem érzelmeket közvetít, így befolyásolja a vásárlót. A hangulatképen szerepelhet a termék összetevője, esetleg más háttér, kompozíció, kiegészítő, ami segít a termék méreteihez viszonyítani.

Az egyedi termékfotók előnyei:

  • saját, egyedi tartalom a “tucat”, illetve unalmas gyártói fotók helyett
  • weboldalakon és webáruházakban keresőoptimalizálás szempontjából előnyre teszünk szert, ha saját, minőségi, megfelelő méretű és formátumú képeket használunk
  • nem csak a hagyományos keresőoldalakon tehetünk szert előnyre, de a képkereső oldalakon is kiemelkedhetünk saját fotókkal
  • az igényes, magas minőségű fotók növelik a fogyasztói bizalmat a termék és az eladó iránt

Miért minket válasszon terméke fotózásához?

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a professzionális termékfotózás területén.

Cégcsoportunk saját, valamint nagynevű partnereink weboldalaira és webáruházaiba már több mint 10.000 termék fotóját készítettük el.

Saját fotóstudiónkban a legmodernebb eszközöket és kiegészítőket használjuk, amelyek mind saját tulajdonunkat képezik, nincs szükségünk további eszközök bérlésére (ahogyan ez másoknál megszokott), így pedig a lehető legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani.

Fontos megjegyezni, hogy bár manapság egy okostelefonnal is magas minőségű képek készíthetők, ezek azonban nem helyettesítik a nagy felbontású, stúdió körülmények között készült és esetlegesen grafikus által feljavított professzionális képeket.

Professzionális termékfotó készítésének ára:

Fehér háttérrel, retusálva, .jpg formátumban, kérésre .png formátumban is: 2000 Ft + Áfa / kép (amennyiben több nézetből szeretné az adott terméket, az külön képnek számít)

Hangulatfotó készítésének ára:

Tetszőleges háttér előtt, egyedi kompozícióban, kiegészítőkkel fotózva.  Retusálva, vetett árnyékkal, nagy felbontású, jpg formátumban: 3500 Ft + Áfa / kép

Termékfotó+hangulatfotó egy csomagban: 4500 Ft + Áfa termékenként.

További információ az Árak, megrendelés menüpont alatt.

Kérjen egyedi ajánlatot még ma! 

Az “Elküldöm” gombra kattintással elfogadja az adatkezelési szabályzatot.