06 1 363 1447 info@360termekfoto.hu

Kinek, miért?

Kinek ajánljuk?

• Gyakran reklamálnak vevői, hogy nem azt kapták, amit a weboldalán láttak? Ezért ajánljuk olyan webáruházak számára, ahol fontos, hogy a vevők alaposan megtekinthessék a termékeket és ezzel biztosabbak lehessenek vásárlási szándékukban.

• Szeretné lenyűgözni a közönséget? 360 termékfotóval megteheti ezt olyan rendezvényeken, ahol fontos a profizmus!

• Haladni szeretne a korral az interaktív megjelenés felé? Tökéletes eszköz ehhez az animáció kiállításokon, expókon interaktív érdekességként!

• Egyszerűbb lenne termékeit 3D-ben bemutatni ügyfelei és partnerei számára? Ilyenkor ajánljuk termékbemutatókon, ahol a terméket könnyebb vagy célszerűbb digitálisan megmutatni minden oldalról.

• Professzionális megjelenést szeretne? Tréningeken és interaktív múzeumokban szemléltetőeszközként tökéletes, hiszen a mai közönséget egyre nehezebb a hagyományos formában lekötni és lenyűgözni!

•  Céges prezentációját szeretné feldobni? Erre is megoldást kínálunk!

És bárhol, bárkinek, ahol célszerű, praktikus, hasznos vagy látványos lehet terméket és tárgyakat bemutatni minden szögből, szinte már élőben!

 

Miért jó?

• Professzionális megjelenés már első benyomásra is

Vegye fel a versenyt vetélytársaival! Legyen az Ön oldala a legmodernebb, nyújtson egy igazán érdekes és új élményt látogatóinak!

• Vásárlók számának növelése

360 fokos termékfotók segítségével sokkal valóság hűbb képet adhat termékeiről, mint egy egyszerű termékfotóval. A vásárlók megforgathatják, belenagyíthatnak, ügyes trükkök segítségével működés közben is láthatják termékeit, vagy betekinthetnek a belsejükbe. A 3D-s termékfotó a valóság élményét jutatja el a fogyasztóhoz interneten keresztül is. Szinte biztos, hogy kevesebb kétségük lesz és könnyebben vásárolnak majd internetről!

• Komplett szolgáltatást kínálunk!

Ha Ön úgy dönt, hogy 3D-s fotókat szeretne mi mindenben rendelkezésére állunk! A rendelés leadásától az animáció weboldalba illesztéséig segítünk megvalósítani terveit. Már az ajánlatkérésnél is tanácsokat adunk melyik terméket hogyan érdemes befotózni, ezek után a tárgyakat előkésztjük a fotózáshoz, az elkészült képeket elvégezzük a szükséges utómunkálatokat, véglegesítjük az animációt és segítünk beilleszteni a kívánt felületbe.

• Kevesebb kérdés, kevesebb probléma – Takarítson meg időt és pénzt vállalkozásának!

Az elkészített animációk segítségével a vásárlók ráközelíthetek a termék minden apró részletére, valamint megtekinthetik azt minden szögből. Így a legtöbb felmerülő kérdésükre és kétségükre egyaránt gyorsan választ kaphatnak anélkül, hogy külön kapcsolatba lépnének az Ön értékesítő munkatársaival. Így magabiztosabbá teheti vásárlóit, időt és pénzt takaríthat meg!

• Mutasd meg mindenhol! (Weboldal, webáruház, Facebook, eBay, Vatera)

A 360 fokos termékfotók nagy előnye, hogy az animációt tartalmazó képnézegető bárhol megmutatható! Legyen szó weboldalról vagy webáruházról, a legnagyobb vásárlói portálokról vagy közösségi oldalakról úgy, mint a Facebook, eBay, akár Vatera. A vásárlók és látogatók megtekinthetik megannyi platformon PC-n, Mac-en, iOS-on és Android-on is.

• Felhasználói élmény növelése

Hagyományos termékfotókkal nehéz egy terméket valósághűen bemutatni. Általában a termékről több képet kell készítenünk, amit a vásárlónak külön-külön kell megnyitnia és képzeletben egyesítenie. A 360 fokos termékfotóval a felhasználók egyszerű forgató mozdulatokkal megtekinthetik termékeit minden szögből. Weboldalának felülete sokkal esztétikusabb lesz és önmagában is élményt nyújt majd a felhasználók számára.

• Felhasználóbarát, egyszerűen kezelhető

A 3D-s fotók mindenki számára egyértelműen és egyszerűen kezelhetőek. Nyilak segítségével könnyedén forgatható a termékekről készített animáció, de akár kézzel is forgathatunk, mint a valóságban. Az animáció meg is állítható valamint bele lehet nagyítani a kép részéleteibe annak bármely pontján.