06 1 363 1447 info@360termekfoto.hu

1. Rendelés / Ajánlatkérés:

Ilyen egyszerű: adja meg hány terméket szeretne lefotóztatni, milyen háttérrel és milyen extra beállításokkal (effektek, vízjel stb.) Megjelölheti hány képből készüljön az animáció, de mi segítünk az optimális megjelenítéshez szükséges mennyiség kiválasztásában (hogy ne akadozzon, jól látható legyen). Ezek után küldje be termékeit hozzánk! A többi már a mi dolgunk!


2. A fotózás:

A terméket egy jól megvilágított berendezésbe helyezzük, amely tökéletes fényviszonyokat és más feltételeket biztosít jó minőségű képek készítéséhez. Ezután egy motoros forgató tálca segítségével precízen 360 fokban megforgatjuk a terméket, amíg a szoftver több szögből nagy felbontású és éles képeket készít a fényképezőgéppel, sorozatfotó jelleggel. A végeredmény egy animáció, amely forgás közben minden szögből megmutatja termékét a vásárlók számára. Ez az animáció megállítható és kézzel is irányítható. Egy animáció minimum 4, maximum 360 képből állhat. Természetesen minél több képből áll, annál folyamatosabb lesz a végeredmény.3. Utómunkálatok:

A szoftver által készített animáció fotói egyenként szerkeszthetők, javíthatók és optimalizálhatók. Ha bármelyik képpel probléma lenne, akár az az egy is újra fotózható és cserélhető. Mint egy normál termékfotónál, itt is fehérebbé tehetjük a hátteret, vagy akár le is cserélhetjük, kicsinyíthetjük a képeket és effektekkel láthatjuk el őket. Ekkor történik a képek vízjelezése is.


4. Az animáció testre szabása:

Miután a képek elkészültek, az animációt az Ön igényei szerint változtatjuk. A folyamatosan forgótól az egyszer körbeforduló animációig, a lejátszó átszabásától a vezérlő gombok formátumáig minden változtatható.5. Hozza nyilvánosságra!

A tökéletesre szabott animáció most már az Ön rendelkezésére áll! Az elkészült SWF kiterjesztésű, vagy HTML5 formátumú animációk könnyedén beilleszthetők a weboldalába vagy prezentációjába, megoszthatók és terjeszthetők interneten keresztül. A flash animációt nem támogató eszközök számára, mint az iPad illetve iPhone egy multi platform JavaScript alkalmazás segíti a képi megjelenítést.